Followers

Thursday, 21 August 2014

Cubaan membuka blog...


Haahhaaa dah lama blog ini tidnk dibuka sampaikan dah bersawang dah... 
Kini terasa ingin berblog semula...
21 ogos 2014

Sekarang izwa dah tak kerja duduk rumah... tidak menjaga anak tetapi fulltime menjahit manik dan biz secara kecil kecilan... untuk menampung hidup kami bertiga...

Tujuannya sebab dah masuk anak NO 2
Damia dan nak dapat adik...
Sekarang dah 30 minggu,
Baby terlalu aktiv, alhamdulillah
Asal celik je ibunya.. perut pasti bergerak2...
senang mummy nak kira gerakan baby...
10 kali 1 hari start dari jam 9pagi hingga 9malam...
pasti ini lah yang melecehkan...
tapi ini lah rutin...nya untuk ibu yang mengandung 7 bulan keatas...

Insaallah baby bakal keluar 26 OKTOBER 2014
Kali ini persiapan tak lah macam anak NO 1
Semua nak beli dan nak dicari...
tidak seperti dulu... bukan sebb tak suka... tapi
rasanya semua bende dah ada...
tak perlu ditambah

Cuma nanti izwa akan beli baju baru sedikit masa dan masuk 8 bulan nanti...
selebihnya guna kakak Damia punya...

Oklah nanti izwa akan share apa2 yang menarik ok...

Assalamualaikum...

2 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

  2. شركة تنظيف منازل بالخبر

    شركة تنظيف منازل بالخبر شركة المثالية هي افضل شركة تنظيف بالخبر يمكنكم التواصل معها للحصول علي افضل خدمات تنظيف المنازل والشقق والفلل والبيوت والمجالس والكنب والسجاد والموكيت والمفروشات بجودة عالية ومواصفات قياسية حيث تعد شركة تنظيف منازل بالخبر اولي الشركات التي التي تخصصت في مجالل التنظيف بالخبر ولديها خبرة كبيرة وعمالة ماهرة وادوات تنظيف حديثة وطاقم عمالة مدرب علي اعلي مستوى فلا تترددوا في الاتصال بشركة المثالية للتنظيف بالخبر وسوف تحصلون علي افضل الخدمات المنزلية من نظافة ومكافحة حشرات بارخص الاسعار

    ReplyDelete